+38 (096) 597-33-31

Перевезення тяжко хворих пацієнтів реанімобілем

Реанімобіль – медичне авто, яке оснащене всім необхідним для безпечного та комфортного перевезення пацієнтів з будь-яким тяжкістю захворювання. Це дозволяє уникнути неприємних наслідків, у тому числі під час тривалих переміщень містом або за його межами. Замовити реанімобіль для перевезення хворого можна як планової, так екстреної транспортування.

Залишились питання без відповідей?

Залишіть свій номер телефону та менеджер «МедТаксі» передзвонить Вам протягом наступних 10 хвилин

    Або зателефонуйте нам: +38 (096) 597-33-31

    Ми завжди на зв'язку, ми працюємо цілодобово

    Така машина є актуальною в тих випадках, коли карета швидкої допомоги не може закрити всі запити. Наприклад, якщо хворого необхідно транспортувати не до найближчої міської чи обласної лікарні, а до клініки, яка знаходиться в іншій частині міста або навіть у сусідній області.

    На нашому сайті ви можете замовити швидку для перевезення хворого за максимально вигідною вартістю буквально за кілька хвилин. В онлайн форматі обговорюються всі деталі замовлення та підбираються реанімобілі залежно від потреби та стану здоров’я конкретного пацієнта.

    Коли актуальне платне перевезення хворих на реанімобілі

    Якщо важливо протягом поїздки контролювати стан здоров’я пацієнта і за необхідності запобігати неприємним або навіть небезпечним симптомам, стає актуальним реанімобіль, перевезення хворих у такому разі лягає на плечі досвідчених кваліфікованих спеціалістів. Оскільки в самій машині, крім комплексного обладнання навіть для швидкої реанімації пацієнтів, знаходиться також команда медичних співробітників тієї чи іншої спеціалізації. Вони супроводжуватимуть хворого протягом усього транспортування та уважно стежитимуть за його самопочуттям та показниками здоров’я.

    Коли актуальна приватна швидка для перевезення хворих? Реанімобіль можуть викликати для різних цілей та потреб:

    • виписка пацієнта щодо його подальшого відновлення в домашніх умовах;
    • транспортування пацієнта до лікарні, клініки для виконання процедур, проходження аналізів;
    • транспортування між двома лікувальними закладами або, наприклад, зі стаціонарної лікарні до санаторію/реабілітаційного центру;
    • відпочинок чи відновлення: санаторій, на лікувальні курорти;
    • перевезення пацієнтів на вокзал, аеропорт, наприклад, для проведення лікування за кордоном.

    Як здійснюється перевезення пацієнтів на реанімобілі

    Реанімобіль приїжджає в заздалегідь обумовлений час без затримок на адресу, яку ви вказали при підтвердженні замовлення. Перед завантаженням машини швидкої допомоги за необхідності пацієнту надається медична допомога для стабілізації його стану.

    Після цього хворого спускають до машини, занурюють у реанімобіль. У складніших випадках з допомогою підйомного механізму. Лежачих пацієнтів укладають на кушетку. Також у машині є місце для перевезення інвалідного візка.

    Кушетка оснащена ременями безпеки, якими можна закріпити хворого для того, щоб поїздка була комфортною та безпечною у тому числі і по погано облаштованих дорогах, на поворотах тощо. Маршрут планується індивідуально, щоб перевезення було швидким.

    Протягом усієї евакуації разом із пацієнтом може бути його супроводжуючий. Також є команда лікарів. Машина для перевезення лежачих хворих оснащена:

    • дефібрилятор для реанімації пацієнта;
    • монітором, який відстежує показники здоров’я: рівень кисню, тиск, температура тощо;
    • кисневою маскою;
    • апаратом штучної вентиляції легень.

    У реанімобілі підтримується максимально комфортний мікроклімат. За це відповідають обігрівачі чи кондиціонери, а також продумана система вентиляції, очищення та зволоження повітря.

    Після приїзду на вказану адресу до клініки або навпаки – додому пацієнта вивантажують із машини швидкої допомоги та за необхідності на ношах транспортують безпосередньо до дверей клініки/будинку/квартири.

    Важливо вибирати компанії, що гарантують максимально відповідальний підхід. Реанімобіль має бути облаштований з урахуванням актуальних і стандартів. Медичні співробітники – мати на руках усі необхідні ліцензії та дозволи для роботи.

    Для додаткової безпеки пацієнта весь інвентар (інструменти, обладнання) проходять стерилізацію. Процедури виконуються у стерильних рукавичках. Для очищення шкіри використовують одноразові вологі або сухі серветки. Все це дозволяє запобігти зараженню бактеріальною інфекцією.

    Як замовити реанімобіль для транспортування хворих

    Транспортуванням пацієнтів на реанімобілі займається платна швидка допомога – перевезення хворих повинна здійснюватися командою фахівців, які мають усі необхідні ліцензії та досвід роботи. На нашому сайті ви можете замовити реанімобіль під конкретні запити та стан пацієнта. Ми гарантуємо відповідальний, і що важливо – індивідуальний підхід до кожного клієнта.

    Щоб замовити послугу, заповніть заявку на сайті, вказавши номер телефону. Вже за кілька хвилин з вами зв’яжеться представник компанії для обговорення всіх деталей та підтвердження замовлення. Реанімобіль підбирається в індивідуальному порядку. Ви можете також запросити додаткові послуги, наприклад, те чи інше медичне обладнання, необхідність перебування лікарів конкретних спеціалізацій тощо.

    Поставити оцінку
    Розрахунок вартості